Η φιλοσοφία μας

H φιλοσοφία μας

Οι αρχές μας

  • ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ
  • ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ
  • ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ
  • ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
  • ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ
  • ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ

Η κουλτούρα μας

Για την Bennett, η Υγεία είναι η αξία που υπηρετούμε και με τα προϊόντα και με τις λειτουργίες μας.

Προσφέρουμε στον επαγγελματία υγείας και σε κάθε ασθενή επώνυμες θεραπευτικές επιλογές, παραγόμενες κάτω από τις αυστηρότερες διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου από εθνικούς και διεθνείς φορείς πιστοποίησης.

Η ποιότητα σε ανθρώπους, διαδικασίες και προϊόντα είναι ο κοινός παρανομαστής σε κάθε δραστηριότητά μας.

Για την Bennett εργάζονται καθημερινά δεκάδες Έλληνες επιστήμονες. Ερευνούν, καινοτομούν. Δημιουργούν προστιθέμενη αξία, το αποτύπωμα εμπιστοσύνης που αφήνουμε σε κάθε επαγγελματία υγείας, σε κάθε ασθενή.

Η στρατηγική μας – Mission Statement

Η Bennett ως η πλέον δυναμικά αναπτυσσόμενη Bιομηχανία Φαρμάκων εταιρεία επιδιώκει να είναι πολύτιμος, ισχυρός σύμμαχος για κάθε επαγγελματία υγείας και για κάθε ασθενή.

Η ενδυνάμωση της εταιρικής μας παρουσίας σε όλες τις θεραπευτικές κατηγορίες αποτελεί ένα διαρκή στόχο.

Παράλληλα, η Bennett επεκτείνει τις δραστηριότητές της στις διεθνείς αγορές. Στοχευμένες στρατηγικές κινήσεις στην Ευρώπη αλλά και στη Μ. Ανατολή καθιστούν την εταιρία μας ως μια από τις πλέον εξωστρεφείς Ελληνικές φαρμακευτικές εταιρείες. Θωρούμε ότι η στρατηγική επιλογή της διείσδυσης στις διεθνείς αγορές είναι η πυξίδα της ανάπτυξης της Bennett και της οικονομικής της ευρωστίας. Η διεθνής μας παρουσία περιλαμβάνει συνεργασίες με πολυενθικές εταιρίες στο κομμάτι της αντιπροσώπευσης ή και συνπροώθησης φαρμακευτικών ιδιοσκευασμάτων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Στρατηγική επιλογή της Bennett αποτελεί η συνεχής ανάπτυξη και εξέλιξη του ανθρώπινου κεφαλαίου που τη συγκροτεί. Επενδύουμε συνεχώς στο ανθρώπινο κεφάλαιο ενδυναμώνοντας καθημερινά τον σημαντικότερο παράγοντα που μεταμορφώνει το επιχειρηματικό όραμα σε απτή πραγματικότητα. Επενδύουμε στον άνθρωπο και έχουμε έναν στόχο:

Καλύτερη υγεία
σε περισσότερους ανθρώπους.