Βράβευση της Βιομηχανίας φαρμάκων Bennett


Με ιδιαίτερη χαρά, θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε ότι η Βιομηχανία φαρμάκων Bennett, απέσπασε το BRONZE βραβείο στην ενότητα της Βιομηχανικής Αριστείας – «Φάρμακα- Καλλυντικά», στην τελετή Απονομής των «Manufacturing Excellence Awards 2019» τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019, στο Grand Hyatt Athens.

Η διοργάνωση των Manufacturing Excellence Awards 2019 επιβραβεύει και αναδεικνύει βέλτιστες και καινοτόμες πρακτικές βιομηχανικών επιχειρήσεων στο πλαίσιο της λειτουργίας τους, περιλαμβάνοντας ποιότητα εργασιών στην παραγωγική και εφοδιαστική αλυσίδα, περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες, ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού και συνεισφορά στην ανάπτυξη της τοπικής και εθνικής οικονομίας.

Την τελετή απονομής παρακολούθησαν 250 υψηλόβαθμα στελέχη και CEOs των βραβευθέντων επιχειρήσεων , εκπρόσωποι υπουργείων , οργανισμών, φορέων και επαγγελματικών συνδέσμων , decision-makers της αγοράς κ δημοσιογράφοι . Χαιρετισμό απεύθυνε ο Υφυπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων - βιομηχανίας & Εμπορίου , Νίκος Παπαθανάσης .

Το βραβείο παρέλαβε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Νίκος Μπουφίδης από τον Υφυπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων – Βιομηχανίας & Εμπορίου, κ. Νίκο Παπαθανάση.

Ο κ. Μπουφίδης, αφού ευχαρίστησε την κριτική επιτροπή, τον Προέδρο της και τον Υφυπουργό, υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι μέσα στην κρίση η εταιρία Bennett όχι μόνο επέκτεινε τον παραγωγικό χώρο του 1ου της εργοστάσιού κατά 1200 τμ, αλλά ταυτόχρονα δημιούργησε και το 2ο υπερσύγχρονο εργοστάσιο της 6.000ων τμ. Τέλειωσε την ομιλία του αναγνωρίζοντας και ευχαριστώντας τους συνεργάτες του για τη συμβολή και συνεισφορά τους στο να κατέχει σήμερα η Bennett τη 2η θέση στο χώρο των γενοσήμων στην Ελλάδα και να βρίσκεται ανάμεσα στις 5 μεγαλύτερες φαρμακοβιομηχανίες της χώρας μας.