Σημαντική διάκριση της Bennett στην εκδήλωση «Επιχειρηματικά Αριστεία Salus Index 2016»

Σημαντική διάκριση της Bennett στην εκδήλωση «Επιχειρηματικά Αριστεία Salus Index 2016»

 

Τα επιχειρηματικά αριστεία Salus Index διοργανώνονται κάθε χρόνο από τον εκδοτικό οργανισμό ACTIVE BUSINESS PUBLISHING με στόχο να απονεμηθούν διακρίσεις με αυστηρά αντικειμενικά κριτήρια που αφορούν τις επιχειρήσεις:

Α) με τα υψηλότερα κέρδη

Β) με τις περισσότερες προσλήψεις το διάστημα 2015 - 2016

Γ) που υλοποίησαν τα σημαντικότερα επενδυτικά σχέδια το 2015-2016

Δ) με τα σημαντικότερα ερευνητικά προγράμματα και καινοτομία

 

Η Bennett εδώ και δύο χρόνια ξεκίνησε και υλοποιεί με ταχύτατους ρυθμούς ένα μεγάλο επενδυτικό σχέδιο με στόχο τη δημιουργία, επέκταση και εκσυγχρονισμό ενός ιδιόκτητου εργοστασίου παραγωγής φαρμάκων και συμπληρωμάτων διατροφής.

 

Ο αρχικός προϋπολογισμός του έργου ήταν στα 6.000.000€ αλλά θα ξεπεραστεί μιας και περιλαμβάνει ανάμεσα στα υπόλοιπα ένα μοναδικό χώρο παραγωγής για τα Ελληνικά δεδομένα με ιδιαίτερα απαιτητικές συνθήκες παραγωγής για ιδιόμορφες φαρμακοτεχνικές μορφές.

 

Αυτό το επενδυτικό σχέδιο μαζί με την επιτυχημένης της πορεία στην φαρμακευτική αγορά που την έχουν οδηγήσει στη 2η θέση μεταξύ των Ελληνικών εταιριών της έδωσαν και το βραβείο.

 

Το βραβείο παρέλαβε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Bennett κος Νικόλαος Μπουφίδης στην εκδήλωση που έλαβε χώρα την Τρίτη 22 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια.